Izdelki za prostozrnate noge (5)

MOKA SONČNIC

MOKA SONČNIC

OBROK SONČNICE
Suha koža Raca

Suha koža Raca

Sestava: Raca 32%, goveja koža 60%, škrob 4%, glicerol 1,8%, sol 0,1%, sorbitol 2%, kalijev sorbat 0,1 Analitične komponente: Surov beljakovine: 61%, vsebnost maščob: 4%, surove vlaknine: 3%, surove pepela: 4%, vlaga 18%
Zamrznjeni Kosi Piščanca

Zamrznjeni Kosi Piščanca

Zamrznjeni Kosi Piščanca
Koruzna - Zrna

Koruzna - Zrna

Koruznica, znana v nekaterih angleško govorečih državah kot koruza, je velika zrnata rastlina, ki so jo domačini udomačili v starih časih. Listnata stebla proizvajajo ušesa, ki vsebujejo zrna, ki so semena, imenovana jedrca. Jedrca koruze se pogosto uporabljajo v kuhanju kot škrob. Šest glavnih vrst koruze je dent, flint, pod, pokovka, moka in sladkorna. Beljakovine: 12,5% Vlažnost: 14% Mineralna mešanica: max 0,5% Skupne odpadne nečistoče: max 2% Zlomljena zrna: max 5% Zrna žit: 4% Kaljena zrna: 3% Sevanje: normalno Živi insekti: ni
Piščanec iz surove kože

Piščanec iz surove kože

Sestava: piščanec 32%, goveja koža 60%, škrob 4%, glicerin 1,8%, sol 0,1%, sorbitol 2%, kalijev sorbat 0,1 Analitične komponente: Surov protein: 61%, vsebnost maščob: 4%, surove vlaknine: 3%, suha pepel: 4%, vlaga 18%.